Interieurfolie door specialisten

Geen nieuwe meubels of geheel nieuw interieur kopen en toch een compleet vernieuwde uitstraling voor uw bedrijf? Het kan met interieurfolie. Veel meubels kunnen jarenlang mee, maar na verloop van tijd kunnen er slijtage- of gebruikssporen verschijnen.

Op zoek naar een goedkope en duurzame oplossing? Maak handig gebruik van interieurfolie om uw meubels en interieur snel een nieuwe uitstraling te geven.

Interieur wrappen

Niet alleen auto’s kunnen gewrapt worden, ook meubels en interieur kunnen wij voorzien van speciale folie. Uw interieur wordt hiermee ingepakt en krijgt een geheel nieuwe bovenlaag. U hoeft uw interieur niet meer in zijn geheel te vervangen om het te vernieuwen.

Een nieuwe uitstraling of een opfrisbeurt? Ons vakkundig en ervaring wrapping team staat klaar om het voor u te realiseren. De folies zijn in diverse stijlen beschikbaar, zodat u kunt kiezen welke stijl het beste aansluit bij uw wensen.

Wanneer het gaat om interieurwrappen zijn de opties talrijk. Denk eens aan de ontvangstbalie van een hotel, het interieur van een kledingwinkel, de deuren van een fitnessbedrijf, een complete bar of het interieur van een schip.

Advies vragen
Interieurfolie wrappen meubels

Meubels wrappen

Naast het wrappen van een interieur, is het ook mogelijk om losse meubelstukken te voorzien van een wrap. Passen de bureaus van uw kantoor niet meer bij de rest van het kantoormeubilair? Gun ze een tweede leven en laat onze experts ze wrappen. En wat dacht u van tafels, stoelen, kasten? Niks is te gek.

Door de flexibiliteit van het interieurfolie is het makkelijk te vormen en naadloos aan te brengen. Renoveren ging nog nooit zo snel.

Voorstel aanvragen
Interieurfolie wrappen schepen

Waarom kiezen voor interieurfolie?

Ook al bent u nog zo zuinig op uw spullen, na verloop van tijd of door intensief gebruik kunnen meubels en interieur sporen van slijtage gaan vertonen. Wanneer die eerste slijtagesporen verschijnen, zal uw meubelstuk of interieur meestal nog prima functioneren.

Wanneer slechts het uiterlijk is aangetast, kunt u natuurlijk kiezen om alles in zijn geheel te vernieuwen. Interieurfolie biedt een uitstekend alternatief.

Bovendien heeft wrappen deze voordelen:

Duurzaam: bestaande meubels worden hergebruikt;
Goedkoop: geen aanschaf van nieuwe meubels, maar alleen de kosten van het wrappen;
Mooi: de grote hoeveelheid aan kleuren en patronen zorgen ervoor, dat er altijd een folie is die aansluit bij uw wensen.