Scheepsbelettering door specialisten

We zijn sinds 2006 actief met scheepsbelettering in de maritieme sector en sindsdien hebben we vele schepen in de binnenvaart voorzien van mooie namen. Letterbastion kan niet alleen zorgen voor scheepsletters, ook voor borden, wimpels en logo's kunt u bij ons terecht. De ervaren specialisten voeren graag de gehele scheepsstyling voor u uit.

Plakletters schip

Uw schip heeft natuurlijk de mooiste naam en dat verdient de fraaiste belettering. Voor plakletters gebruiken we meestal 5 mm pvc of 8 mm acrylaat. Vrijwel alle lettertypes zijn mogelijk, maar in de praktijk zijn niet alle lettertypes even duidelijk. Wij adviseren u graag en zullen daarbij de voor- en nadelen uitleggen van de verschillende materialen en lettertypes.

Alles om uw schip die ene unieke uitstraling te geven.

Advies vragen
Plakletters scheepsbelettering

Scheepsletters

Behalve plakletters kunnen we uw schip ook voorzien van scheepsletters in diverse materialen. Daarbij kunt u denken aan PVC, acrylox, acrylaat, dibond, aluminium, koper en zelfs brons. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren over de eigenschappen van de diverse materialen, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken. Ook zijn er genoeg voorbeelden van eerder gerealiseerde projecten voor handen, waaronder een groot aantal handgeschilderde scheepsnamen.

 

Voorstel aanvragen
Scheepsbelettering scheepsletters

Scheepsborden

U kunt het zo gek niet bedenken, of wij kunnen er een scheepsbord van maken. Denk aan de lengte en breedte van uw schip, een bord met verboden toegang, hier melden of een bord met uw bedrijfsnaam en logo. Uiteraard kunnen we ook een naambord voor u maken. Alles is mogelijk (enkelzijdig, dubbelzijdig, full colour of in 1 kleur, uitgevoerd in teakhout of doorzichtig acrylaat) en wij denken graag met u mee voor de beste opties. Ook het ontwerp kunnen we indien gewenst voor u verzorgen.

scheepsbelettering: scheepsborden

Vlaggen, wimpels en scheepslogo's

Uiteraard bent u trots op uw schip en wat is nu mooier om dat te laten zien door middel van een vakkundig uitgevoerde wimpel op de brug of een groot logo op de kop? Letterbastion gebruikt enkel en alleen hoogwaardige materialen, zodat u er lang van kunt genieten.

Nog geen eigen scheepslogo? Onze experts maken met veel liefde een passend ontwerp voor uw schip.

Hulp vragen aan de specialist
scheepsbelettering: Scheepslogo

Scheepsbelettering? Zo gaan we te werk

Het liefst meten we zelf uw schip op om daarna samen met u de mogelijkheden en uw wensen te bespreken. Vervolgens wordt een ontwerp op maat gemaakt en aan de hand van alle gegevens maken we een offerte.

Na uw goedkeuring gaan we aan de slag en als de voorbereiding is afgerond, nemen we contact met u op om samen een geschikte dag voor de montage in te plannen. De weersomstandigheden zijn hierbij een belangrijke factor. Omdat we werken met sjablonen, hebben we droog weer nodig. Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden of het maken van een eerste afspraak.